KROJ

Trgovina z metrskim blagom Kroj ima dolgoletno tradicijo, saj vas v njej prijazno pozdravljamo že od leta 1991. Iz male družinske trgovine smo razvili pravo svetovalnico, kjer vam s strokovnimi nasveti pomagamo pri izbiri blaga za izdelavo oblačil za najrazličnejše priložnosti. Prisrčno vas vabimo, da nas obiščete v naši trgovini, kjer si boste, v prijetnem ambientu in vzdušju, lahko naše blago ne le ogledali, ampak ga tudi začutili. Ponosni smo na tradicijo in strokiovnost, katero vam že desetletja pomagamo pri izbiri blaga in, skupaj z vami, spreminjamo ideje v realnost.

METRSKO BLAGO

Strokovnost in dolgoletne izkušnje so nas povezale z odličnimi dobavitelji in priznanimi oblikovalci, pri čemer je visoko kakovostno blago iz naravnih materialov po čim bolj ugodnih cenah naše glavno vodilo. Pokazali in ponudili vam bomo široko paleto metrskega blaga, ki bo presenetilo in zadovoljilo tudi najzahtevnejšega kupca.

Poseben poudarek namenjamo najnovejšim modnim trendom, ki so plod aktualnih kolekcij svetovno znanih oblikovalcev. Unikatnost in neponovljivost zagotavljamo z manjšimi količinami naročenega blaga.

Ob bogati ponudbi se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami, ki nam omogočajo, da vam ob vašem obisku z veseljem ponudimo strokovno pomoč, svetovanje in po želji referenco za šiviljo ali krojača.

pic

Nekatere znamke: Georgio Armani, Dolce & Gabbana, Just Cavalli, Etro, Alexsander McQueen, Valentino, Prada, Missoni, Gucci, Max Mara, Escada, Paul Smith, Kenzo,...

KROJ --

Ljubljana - center

www.trgovina-kroj.si

T: 01 2302 305

Sledite nam na Facebook-u

pic   LEPO DARILO

Našim cenjenim strankam nudimo tudi možnost nakupa darilnega bona, ki bo lepo presenetil in razveselil obdarovanca. Iz bogate ponudbe mu bomo z veseljem pomagali izbrati tisto pravo.

pic